Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP'li eski başkandan hakkındaki iddialara sert cevap

MHP

Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, Belediyeyi zarara uğrattıysam hakkımda suç duyurusunda bulunun” dedi.

Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, “Belediyeyi zarara uğrattıysam hakkımda suç duyurusunda bulunun” dedi.
Balıkesir Belediyesi eski Başkanı MHP’li İsmail Ok, kendisini belediyeyi 2009-2014 yılları arasında 52 milyon lira zarara uğratmakla suçlayan AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyraz’lı ya sert cevap verdi.
Ok, MHP İl binasında düzenlediği toplantıda kendisinin belediyeyi 52 milyon zarara uğrattığı iddiasında bulunan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı’ya cevap verdi.
Ok “Ne ben ne eşim ne de evlatlarımızın boğazından asla haram lokma geçmedi. Biz Belediyeyi soyduysak, bu soygunu gerekli evraklarını ve belgelerini hazırlayıp savcılığa suç duyurusunda bulunsun.” dedi.
Ok, Ramazan ayı içerisinde AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un, MHP`li Belediye döneminde yapılan icraatlarla ilgili yalan ve yanıltıcı açıklamalarda bulunduklarını öne sürdü.
AK Parti İl Başkanı Poyrazlı’ya seslenen Ok “Şu an da devlet elinizde, belediyeler elinizde, bütün dosyalar elinizde. Hemen gerekli hazırlıkları yapın. Kendisi bir avukat, avukat masrafları ve mahkeme masrafları dahil olmak üzere helal kazancımızdan bunları karşılayacağım. Benim hakkımda suç duyurusunda bulunsun. Ortada bir soygun varsa bunun delilleri ile ispat edilmesi gerekiyor. Eğer biz Belediyeyi soyduysak, bu soygunu gerekli evraklarını ve belgelerini hazırlayıp savcılığa suç duyurusunda bulunsun." diye konuştu.
Ok: “Fırıntaş ibra oldu, 2,5 yıldır dosyalar savcılıkta dava açılmadı”
Ok, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Fırıntaş yönetimini ibra etti. Edip Uğur`un bundan haberi yok herhalde. Niye suç duyurusunda bulunmuyorsun? Fırıntaş`ın bütün dosyaları 2.5 yıldan beri savcılıkta daha dava açılmadı. Çünkü bir şey yok. Fırıntaş zarar etmişmiş. Fırıntaş % 100 belediyenin. Fırıntaş kime iş yaptı? Belediyeye. Fırıntaş ucuz iş yaptıysa belediye kazandı. Bu da ne demek oluyor? paranızı sağ cebinizden sol cebinize geçirirken zarar mı ediyorsunuz? Alparslan Türkeş Spor Kompleksi zarar ediyormuş. Bunların sadece para akıllarına geliyor, bizim de ilk önce hizmet aklımıza geliyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde kar amacı güdülmez, hizmet amacı güdülür. O zaman tüm parkları kapatın."



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı